Dismiss Notice
Please feel free to join our website today! We're happy to help with anything, or maybe just to have a discussion or introduce yourself!

Loading terrain issue

Discussion in 'Technical Support' started by hotdogz_, Feb 23, 2019.

  1. hotdogz_

    hotdogz_ New Member

    This morning I was playing on the server and thought I would go to spawn. Well, once I did my game disconnected me from the server. As I try to get back in, it just leaves me off at "loading terrain" and tells me I've lost connection. Are there any solutions for this?
  2. NovaSeepa

    NovaSeepa Admin Staff Member Admin MVP++

    Can you double check which version of Minecraft you're on? The server works best with 1.12.2.
  3. hotdogz_

    hotdogz_ New Member

    I am using version 1.12.2 optifine.
  4. hotdogz_

    hotdogz_ New Member

    I use version 1.12.2 optifine, also my ping for the server is 57ms.
  5. GeneralFroggy

    GeneralFroggy New Member

    Do you use Windows 8 or Windows 10? It might be your graphics card.
  6. NovaSeepa

    NovaSeepa Admin Staff Member Admin MVP++

    Hi Hotdogz, could you please send me a message on discord? Nova#2107. Will need to coordinate with you so I can teleport you out of spawn right when you join the server. You can also try messaging another staff member in our support discord if I'm not there when you get online: https://discord.gg/x5cGk4W
  7. hotdogz_

    hotdogz_ New Member

    Thanks for the help man, I just got on to see if it would magically let me join in and it did. I think I’ll just stay away from spawn for a while lol.

Share This Page